#upoznajte fizio centar

Fizikalna medicina, rehabilitaciju i fitness nikad nisu bili povezani na bolji način – Fizio Centar je mesto gde prijateljstvo i profesionalizam daju vrhunske rezultate u rehabilitaciji sportskih i telesnih povreda.

U okviru Fizio Centra Centara obavlja se celokupna rehabilitacija pacijenata kroz oprobane rehablitacione tehnike i metode, i uz pomoć najsavremenije opreme. U ordinaciji Fizio Centar pacijentima koji se nalaze na rehabilitaciji su na raspolaganju i kinezi sala u kojoj se rade vežbe opravka, jačanja mišića i istezanja, fitness sala za grupne i individualne treninge, sobe za masažu, svlačionice sa tuševima, kao i najsavremenija oprema za rehabilitaciju i vežbenje.

U moderno opremljenom prostoru površine oko 600 m² zaposlena su  20 fizioterapeuta i trenera. Ljubazni vlasnici ovoj jedinstvenog sportsko rehabilitacionog centra Milan Ilić i Filip Volšek su ujedno i vrhunski stručnjaci u oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije sa dugogodišnjim radnim iskustvom.
 
fizio-centar

Fizio Centar radi svakog radnog dana od 7 do 23 časova. Subotom i nedeljom radimo od 8 do 16 časova,
a čitav prostor sportsko – rehabilitacionog centra pokriven je Wi-Fi signalom.

Fizikalna terapija – jedan pacijent, jedan terapeut, jedan sat

Fizio Centar  jedinstveni je sportsko-rehabilitacioni centar na prostoru Balkana. Fizio Centar svoj princip terapije zasniva na individualnom radu sa pacijentom. U odnosu na simptome, dijagnostičku sliku, i želje i potrebe pojedinca, u prosecu lečenja i prevencije kombinuju se fizikalna terapija, elektroterapija, krio i termoterapija, kineziterapija, kiropraktika, dvadeset tehnika masaža, osteopatija, fototerapija i kinezitejping.
 
fizikalna-terapija-ultrazvuk

Masaža & Antistress

Centar za masažu i antistres u okviru Fizio Centra osmišljen je tako da uz profesionalnu medicinsku negu trajno pomaže u rešavanju napetosti mišića i tela. Fizioterapeuti, maseri i kiropraktičari u ordinaciji primenjuju preko dvadeset tehinka masaža.

Kroz individualni rad sa pacijentom, po sistemu jedan pacijent, jedan terapeut, jedan sat, prema opštoj dijagnostičkoj slici pacijenta, kombinuju se tehnike masaža za ubrzanje oporavka nakon povreda, u postoperativnim procesima, za oslobađanje napetosti mišića, protiv bolova različitog porekla, preventivno, kao i u radu sa profesionalnim sportista.
 
masaza-fizio-centar-relax

Vežbanje

U Fizio centru se izvode grupne i individualne vežbe kao deo terapije bola u leđima i kičmi, bolova u vratu i ramenima, pri problemima sa diskusom, kao i vežbe za rehabilitaciju nakon hirurških zahvata i moždanog udara. Kineziterapija dopunjena je Kabat tehnikom (proprioceptivna neuromuskularna facilitacija), koja se primenjuje kod svih patoloških stanja gde je neophodna dodatna stimulacija neuromišićnog sistema, a pogotovu kod dece sa problemima u motornom razvoju.
 
fitness-i-trx-fizio-centar

Kineziterpija i kiropraktika

Čitav kineziterapijski program se sprovodi u moderno opremljenoj kinezi sali gde su pacijentima na raspolaganju svi potrebni rekviziti.  Fizio Centar  je pionir u primeni novih manuelnih tehnika u rehabilitaciji pacijenata kao što su kiropraktika i osteopatija. Celokupnu filozofiju kiropraktike i osteopatije u okviru Fizio Centra primenjujemo i kroz ostale segmente našeg rehabilitacionog procesa: fizikalnu-terapiju, kineziterapiju i masažu.
 
fizio-centar-tusevi

Briga o vama

U okviu Fizio Centra vežbačima i pacijentima su na raspolaganju čisti peškiri, bademantili, jednokratne četkice za zube, pribor za higijenu intimnih delova tela, kao i sva neophodna kozmetika za održavanje lične higijene.

Author:

Share This Post On