fizio tim

fizio-centar-milan-ilic-i-filip-volsek

Kada čitavu deceniju ulažete u rad, edukaciju i posvetite sebe i svoje vreme brizi o ljudima ni malo ne iznenađuje da to rezultira ogromnim poverenjem pacijenata. Baš iz tog razloga veliki broj vrhunskih sportista je svoje poverenje ukazalo Fizio Centru, i upravo su sportisti ti koji su izgradili imidž ovog jedinstvenog sportsko – rehabilitacionog centra na Balkanu.

milan-ilic-i-fili-volsek-fizio-tim

Milan Ilić i Filip Volšek
su vlasnici jedinstvene sportsko-rehabilitacione ustanove Fizio Centar.

Milan je visoki strukovni terapeut, a završio je i Fakultet za manadžment u sportu. Karijeru je započeo kao fizioterapeut FK Vranić, zatim FK Voždovac i FK Kolubara. Bio je i dugogodišnji fizioterapeut KK Partizan, fizioterapeut mlađim kategorijama jugoslovenske i srpske košarkaške reprezentacije, kao i lični terapeut najvećim srpskim sportistima i sportistkinjama, poput Ane Ivanović, Novaka Đokovića, Novice Veličkovića. U okviru košarkaške Euroligue Milan radi kao meč delegat (match delegate). Osoba je sa velikim iskustvom i znanjem iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije.
Filip je strukovni fizoterapeut sa završenom visokom sportskom i zdravstvenom školom. Nakon decenija rada Filip je danas jedan od najvećih stručnjaka iz oblasti treninga, sportske pripreme i rehabilitacije sportista. Tokom svog rada sarađivao je sa najvećim imenima srpskog sporta, Boškom Jankovićem, Darkom Lazovićem, Lazarom Mitrovićem i Đorđem Rakićem.

Fizio Centar & Prijatelji

Na listi naših klijenata nalaze se teniseri poput Ane Ivanović, Novaka Đokovića, Nenada Zimonjića, Viktora Troickog, Janka Tipsarevića; velike zvezde svetske i domaće košarke kao što su Nenad Krstić, Petar Božić, Dušan Kecman, Novica Veličković, Vule Avdalović, Nikola Peković, Uroš Tripković i drugi; najbolji odbojkaši i odbojkašice na svetu Jelena Nikolić, Bojan Janić, Nikola Grbić, Andrej Gerić, Petar Čurović; rukometaši i rukometašice Tanja Medvedev, Andrea Lekić, Ognjen Kajganić, Petar Nenadić, srpske prvakinje u streljaštvu Jasna Šekarić i Zorana Arunović; atletičari Emir Bekrić i Tatjana Jelača; fudbaleri FK Crvena Zvezda, predvođeni reprezentativcem Darkom Lazovićem; kao i jedan od najuspešnijih fudbalera sa naših prostora Boško Janković.

Veliko nam je zadovoljstvo što su nam pored sportista poverenje ukazali ljudi iz privrednog i poslovno-bankarskog sektora Novog Beograda, kao i diplomate ambasada Francuske, Španije, Pakistana, Slovenije, Japana i Slovačke.

Sa lečenjem sportskih povreda otpočinje se odmah po nastanku povrede, zbrinjavanjem na samom terenu, ukoliko je to moguće. Po uspostavljanju dijagnoze započinje se sa ranim tretmanima zasnovanim na fizikalnoj terapiji i različitim pakovanjima krema. Ukoliko je rana rehabilitacija dobro sprovedena, period odsustva sa treninga i takmičenja se svodi na minimum.