marketing&uslovi korišćenja

Oglašavanje na sajtu

Ukoliko ste zainteresovani za oglašavanje na sajtu www.fiziocentar.rs, za razmenu banera ili sličan oblik saradnje, molimo vas kontaktirajte nas putem kontakt forme koja se nalazi na sajtu. Rado ćemo vam izaći u susret i predstaviti sve raspložive pozicije za zakup banner-a, statistiku posećenosti i opšte uslove oglašavanja.

Uslovi korišćenja i privatnost korisnika

Korišćenje usluga i sadržaja ovog sajta je podložno svim navedenim uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge ordinacije Fizio Centar. Smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja sajta ordinacije Fizio Centar isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Sajt blog.fiziocentar.rs se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača i linkova ka drugim web stranicama. Sadržaje sajta sportsko rehabilitacionog centra Fizio Centar koristite na sopstvenu odgovornost i Fizio Centar se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem ili oglašavanjem na sajtu.

Autorska prava na sve sadržaje na sajtu, kako tekstualne, tako i drugih vrsta, zadržavaju autori. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ni jedan deo  ne sme se koristiti u bilo kakve nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.
 
Creativw Crew

Autori teksta: Miodrag Milenković, Milan Ilić

Autori fotografije: Miodrag Milenković, Tijana Nedeljković, Marija Jegdić

Fizio Centar zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg dela sajta bez obaveze prethodne najave.

Na blog.fiziocentar.rs zabranjeno je:
- objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
- svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika
- objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način
- objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima
- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica
- objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

Fizio Centar zadržava pravo da ne objavi sadržaje koje smatra uvredljivim, sadržaje koji su u suprotnosti sa zakonom, sadržaje koji ugrožavaju nečiju privatnost, ili sadržaje za koje se može smatrati da prelaze granicu dobrog ukusa.

Sajt blog.fiziocentar.rs može sadržati linkove ka spoljnim stranicama, i ne može se smatrati odgovornim za njihov sadržaj ili izmene istog.