#ORTHOKIN – VREME JE DA BUDETE AKTIVNI!

 

ORTHOKIN – VREME JE DA BUDETE AKTIVNI!  

 

Orthokin terapijski sistem je jedinstveni način lečenja bolova u zglobovima kao i povreda tetiva, ligamenata i mišića, bez dodataka lekova  ili drugih stranih supstanci. Ova metoda lečenja je u potpunosti biološka i ne koristi ništa drugo osim Vaših vlastitih endogenih proteina i faktora zarastanja.

Orthokin terapija se koristi od 1997. Godine i trenutno je u lečenju svojih pacijenata upotrebljava oko 500 licenciranih hirurga – ortopeda, fizijatara, neurohirurga, neurologa, anesteziologa i drugih sportskih lekara u Evropi, sa visokim stepenom uspešnosti. Orhokinom je do danas lečeno više od 200.000 ljudi širom sveta, među kojima su i Kobe Bryant, Tiger Woods i Rafael Nadal.

Orthokin terapija se temelji na specifičnim supstancama koje nastaju u telu bolesnika, pa se zato i vrlo dobro prihvata. Protiv-upalni i regenerativni rezultati su dugo delujući. Ova metoda deluje inhibirajući upalu koja izaziva osteoartritis, iritaciju nervnih korenova, povrede tkiva tetiva, ligamenata i mišića. Zahvaljujući protiv-upalnom efektu, smanjuje se bol, te se poboljšava pokretljivost i elastičnost bolesnog područja.

Podjednako je važno pomenuti i da se, zbog svog endogenog izvora, podrazumevajući da on nastaje iz vlastitog seruma bolesnika i njegovog biološkog mehanizma delovanja, Orthokin terapija posebno dobro podnosi i da sporedni efekti nisu poznati.

Što se procesa terapije tiče, veoma je jednostavan za pacijenta, i ne oduzima mu mnogo vremena. Pacijent dolazi ujutro u licenciranu ustanovu – Fizio Centar kako bi mu se izvadila krv. Po preporuci lekara dobija termin za prvu injekciju Orthokina koja je u većini slučajeva istog dana posle podne. Broj ponavljanja injekcija zavisi od stepena oštećenja kod osteoartritisa, jačine bola u leđima i oštećenja tkiva tetiva, ligamenata i mišića i preporuke o tome takođe proističu od lekara i praktičnog iskustva začetnika ove metode lečenja – Prof. dr sc Petera Wehlinga iz Nemačke. Orthokin se može primenjivati bezgranično puta jer nema sporednih efekata i nuspojava.

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije je odobrilo terapiju Autolognim kondicioniranim serumom – Orthokin, kao novu zdravstvenu tehnologiju. Ovaj tretman u licenciranoj ustanovi predvode samo specijalno edukovani Orthokin licencirani lekari, a kod nas u Fizio Centru to je dr Vladan Stevanović.

Fizio Centar je jedna od prvih malobrojnih licenciranih ustanova u Srbiji, i sigurno jedan od najmodernijih prostora gde ćete se osećati sigurno i prijatno uz naše posvećene zaposlene. Dr Vladan Stevanović i Fizio tim već uveliko pružaju Orthokin terapiju svojim pacijentima uz znanje, iskustvo i opremu direktno dobijenu od licenciranog distributera u Republici Srbiji.

 

LEK JE U VAMA!

 

Author:

Share This Post On

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>